Miriam Nielsen Materiel Spirit object
Samara Sallam video
Adey A fictitious Dream
Tror du vi vågner fernisering
Tonje Bøe Birkeland
Martin Zellerhoff
Triennalen foromtale
Jacob Juhl fernisering
Christian Klintholm
Sofie Pihl Perceptions 2
Fotobøger
Adey plakat
Homage Mayumi
mellemting
Fernisering Linda Hansen
Joaquin Zaragoza Gratis Knus
Sinking Into fernisering
Invisible Aarhus PopUdstilling
Fem gode grunde til at investere i kunst

En hyldest til menneskekroppen med AdeY og Mayumi Hosokora

AdeY The Animals kopi

Sæt kryds i kalenderen d.24 August, for der holder vi på galleriet fernisering med udstillingen, Homage to the Human Body. I udstillingen vil den britiske kunstfotograf, AdeY, og ikke mindst den japanske kunstfotograf, Mayumi Hosokura, begge være medvirkende. Både AdeY og Hosokura er anerkendte inden for kunstverden

, hvor AdeY blandt andet har udstillet værker i henholdsvis Thailand og Sverige, imens Hosokuras værker har været at finde i adskillige japanske gallerier samt i Amsterdam.  Begge kunstnere er meget flittige på de sociale medier og har en meget stor antal følgere.

 

Som overskriften indikerer, vil vores august-udstilling som sagt være en hyldest til menneskekroppen. Både AdeY og Hosokura arbejder nemlig med visualisering af menneskets fysiske fremtræden, dog gør de to kunstnere det på to vidt forskellige måder. Imens AdeY er optaget og betaget afselve menneskekroppens styrke, balance og smidighed, så er Hosokura i højere grad optaget af, hvordan den forgængelige smukke, unge menneskekrop kan ses i relation til naturens evigt bestandige, smukke, geologiske krystaller og grundstoffer.

Mayumi Hosokura cls033 kopi

 

 

De to meget forskellige udgangspunkter, som de to kunstnere har i deres skildringer af menneskekroppen, kanbegge ses som en hyldest til kroppens mange egenskaber. Altså ønsker vi på galleriet, med den kommende udstilling, at hylde den nøgne menneskekrop og dens mange farver, former og udtryk. Det håber vi, at I vil gøre med os til fernisering d. 24 august og ikke mindst til artist-talk, hvor AdeY vil være til stede d. 31 august.

 

Øverste billede er blot ét af AdeY's mange værker, som vil være at finde i udstillingen, imens det nederste billede er ét af Mayumi Hosokuras mange fremstillinger.

 

 

 

 

 

 

Nøgenhed og censurering på Instagram og Facebook
Er vi alle blevet til (selv)dokumenterende fotojou...

Related Posts

Nyhedsbrev