Miriam Nielsen Materiel Spirit object
Samara Sallam video
Adey A fictitious Dream
Tror du vi vågner fernisering
Tonje Bøe Birkeland
Martin Zellerhoff
Triennalen foromtale
Jacob Juhl fernisering
Christian Klintholm
Sofie Pihl Perceptions 2
Fotobøger
Adey plakat
Homage Mayumi
mellemting
Fernisering Linda Hansen
Joaquin Zaragoza Gratis Knus
Sinking Into fernisering
Invisible Aarhus PopUdstilling
Fem gode grunde til at investere i kunst

Chromatics - danse- og billedperformance
Provokeret - på den gode måde
15-05-2018
Lørdag, den 9. juni kl. 19:00

Chromatics er en duet udført af Khamlane Halsackda og Daniel Jeremias Persson og instrueret af fotografen og koreografen Adey. Chromatics vises i AdeYs udstilling og kommenterer og puster liv i kunstnerens fotografier.
Adeys arbejde fanger øjeblikke af social undertrykkelse, humor, isolation, angst og depression. Det viser, at vi ændrer forholdet til vores miljø, men at vores miljø også tilpasser sig det, vi bliver.
Billederne skildrer ubalancer i samfundet og tale om sex, normativ adfærd og hvordan samfundet tvinger os til at vælge den ene eller sti. Motiverne viser vores sårbarhed og ensomhed, vores styrker og forventninger og forbedre forholdet mellem krop og rum

Koreografi: Graham Adey
Dansere: Khamlane Halsackda og Daniel Jeremiah Persson
Musik: Greg Haines
Diasfilm: Alexis Rodríguez Cancino

Foto: Graham Adey

OM KOROGRAFIENDen Malmø-baserede britiske koreograf og billedkunstner Graham Adey har lavet Chromatics i samarbejde med Keren Rosenberg (IL / NL). De udfordrer heteroseksualitet med et queer udtryk. Graham Adeys koreografiske værker er først og fremmest om mennesker. Han udfordrer den sociale norm på en måde, der provokerer publikum til både at bekræfte og udfordre deres egne synspunkter. Adeys værker er politisk motiverede af kulturelle og sociale begivenheder rundt om i verden. Han undersøger, hvordan samfundet definerer, hvem vi er, og hvordan vi opfatter det. Chromatics optrådte for første gang i Malmø i april 2018 og fortsætter i Ystad, Hamburg og Landskrona.

Grundstof i Westwerk
Admiralitetstrasse74,
Hamburg 

Se kort her
Facebook
Del på facebook
Nyhedsbrev