Tror du vi vågner fernisering
Tonje Bøe Birkeland
Martin Zellerhoff
Triennalen foromtale
Jacob Juhl fernisering
Christian Klintholm
Sofie Pihl Perceptions 2
Fotobøger
Adey plakat
Homage Mayumi
mellemting
Fernisering Linda Hansen
Joaquin Zaragoza Gratis Knus
Sinking Into fernisering
Invisible Aarhus PopUdstilling
Fem gode grunde til at investere i kunst

<>

Om Galleri Grundstof
Galleri Grundstof - Fine Art Photography

I Galleri Grundstof – Fine Art Photography finder du kunst af nogle af de allerbedste danske og internationale fotokunstnere. Der er tale om kunstnere, der – selv om de fleste er meget unge – har gjort sig bemærket på kunstscenen. Flere af dem er allerede i en international karriere.

Galleri Grundstof samarbejder med kunstnere, der har noget på hjerte, som de viser i et vedkommende og klart udtryk. Det er kunst, som bliver bemærket og mærket både af dig selv og dine venner. Udtillingerne i galleriet har oftest et eksistentielt fokus. 

Det er kunst, der taler til dig og som du vil nyde at se på, og det er kunst, der holder sin værdi.

Galleri Grundstof finder du til dagligt på gallerigrundstof.com og på Facebook, Twitter og Instagram.

Galleri Grundstof er partner i udstillingsstedet PLADS artspace, Vestergade 62, 8000 Aarhus C, Danmark. Galleri Grundstof finder du også på kunstmesser og fotofestivaler.


Galleri Grundstof er grundlagt af Vilhelm Halgreen. Han har selv en stor interesse for samtidskunst, især fotokunst.

Den daglige drift i Galleri Grundstof forestås af Vilhelm Halgreen og Inge Højgaard.


Alle nævnte priser er incl. moms og excl. levering.Galleri Grundstofs Privatlivspolitik

Galleri Grundstof er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som privat leverandør eller privat kunde kontraherer med os, eller i øvrigt gør brug af de services vi tilbyder. Vi tilstræber, at du føler dig tryg ved vores behandling af dine personoplysninger. Vi behandler personoplysninger om dig i henhold til denne privatlivspolitik og gældende lovgivning.

Den dataansvarlige for behandling af dine personoplysninger er Galleri Grundstof, Aarhus. 

Hvornår indsamler vi, og hvornår anvender vi dine personoplysninger?
Vi indsamler oplysninger om dig, når du som privat leverandør kontraherer med os og når du som privat leverandør/kunstner leverer værker til os eller sælger værker via os. Vi indsamler alene nødvendige oplysninger, såsom dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din email adresse. Vi opbevarer dine oplysninger i vores database.

Eller vi indsamler oplysninger, når du som privat kunde ønsker at erhverve et værk, deltage i arrangementer, modtage nyhedsbreve m.m. Vi indsamler alene nødvendige oplysninger, såsom dit navn, din adresse, dit telefonnummer, din e-mail adresse, dine kunstmæssige interesser, ligesom vi også opbevarer en historik over dine tidligere købte/solgte værker.  Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel i forbindelse med køb af et værk, tilmelding til vores nyhedsbrev, eller når du kontakter os med spørgsmål via email eller telefon. Bemærk venligst, at det i visse tilfælde er påkrævet, at du oplyser os om visse af dine personoplysninger, såsom dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din e-mail adresse, da disse oplysninger kan være påkrævet for at kunne indgå en aftale om for eksempel køb/salg af et værk. Vi vil således ikke være i stand til at forestå en eventuel aftaleindgåelse vedrørende køb/salg af et værk, hvis du nægter at dele sådanne personoplysninger med os.

Til hvilke formål anvender vi dine personoplysninger?
Vi anvender dine personoplysninger til følgende formål:
- for effektivt at kunne håndtere køb/salg af værker (for eksempel i forbindelse med udstedelse af fakturaer)
- for effektivt at kunne kontakte dig (for eksempel i forbindelse med køb/salg)
- for effektivt at kunne besvare dine henvendelser
- for at kunne sende dig vores nyhedsbrev, hvis du har anmodet om at modtage dette
- for at kunne invitere dig til arrangementer samt for effektivt at kunne planlægge sådanne arrangementer
- for i øvrigt at kunne tilbyde dig de produkter og services, du har anmodet om

På hvilket grundlag behandler vi dine personoplysninger?
Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet ovenfor på baggrund af dit samtykke.
Behandlingen er nødvendig 
- for indgåelsen af en aftale med dig eller for på din anmodning at tage skridt inden indgåelse af en sådan      - for, at vi kan leve op til en juridisk forpligtelse, som vi er underlagt
- for, at den dataansvarlige eller en tredjemand kan forfølge en legitim interesse.

Må vi sende dig markedsføring?
Vi vil gerne sende dig forskelligt markedsføringsmateriale, som vi tror kan være interessant for dig. Vi sender kun markedsføringsmateriale til dig, såfremt du har accepteret dette, og du kan til enhver tid fravælge dette igen med en afmeldings-e-mail på info@gallerigrundstof.dk

Hvornår videregiver vi dine personoplysninger?
Vi kan i visse tilfælde videregive dine personoplysninger til f.eks.:
-  leverandører, vi samarbejder med for at yde services til dig i forbindelse med administration af din  tilknytning (for eksempel leverandører af services, herunder eksempelvis markedsføring, tjenester
-  øvrige tredjeparter i forbindelse med for eksempel køb/salg af værker; eller 
- hvis det er påkrævet ifølge en domstolsafgørelse eller gældende ret.
Videregivelse vil kun ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om.

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?
Vi gemmer alene dine personoplysninger, så længe 
-  det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, 
-  det er nødvendigt for et berettiget formål (såsom at kunne administrere dig som privat leverandør eller    kunde i vores kunde- og værkssystem), 
-  det er påkrævet i henhold til lovgivningen.

Vi sletter derfor dine personoplysninger løbende, efterhånden  som de formål, de behandles til, afsluttes.

Hvad er dine rettigheder?
Hvis du ønsker adgang til de personoplysninger, som vi behandler om dig, kan du rette henvendelse til os på info@gallerigrundstof.dk eller tel.[+45] 29606882 Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi har på dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode os om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling, samt at få begrænset behandlingen af dine oplysninger. Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke til denne behandling tilbage. Din tilbagetrækning af samtykke vil ikke påvirke lovligheden af den behandling, der er blevet udført, før du trak dit samtykke tilbage. Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, der kan kontaktes via dt@datatilsynet.dk . Du kan finde mere information på Datatilsynets hjemmeside. Du har endvidere ret til, hvis personoplysninger behandles med henblik på direkte markedsføring, til enhver tid ret at gøre indsigelse mod behandling af personoplysningerne 

Hvad sker der, når vi ændrer vores privatlivspolitik?
Vi opdaterer kontinuerligt denne privatlivspolitik for at sikre os, at vi præsenterer dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre os at vi overholder gældende lovgivning. Dette medfører, at vi løbende vil opdatere og ændre denne privatlivspolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked via e-mail. 

Spørgsmål?
Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores privatlivspolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig:

Galleri Grundstof, Dronning Margrethes vej 5. 1th, 8200 Aarhus N,  info@gallerigrundstof.dk , [+45]29606882

Denne privatlivspolitik blev sidst revideret den 23. maj 2018

 

Del på facebook
Vilhelm Halgreen, ejer og leder af Galleri Grundstof.
"Jeg giver gerne uforpligtende råd og vejledning vedrørende samtidskunst, - ikke udelukkende fotokunst"
Det periodiske system. Indtil nu har det 119. grundstof - Ph - manglet. Nu er det her.
118 grundstoffer som vi lever af, - og så det 119. som vi lever for.
Nyhedsbrev
Menu
Loading...